Отказаха аутопсия на издъхнала родилка в Благоевград

Сподели във Facebook

Семейството на починала в Благоевград родилка поискаха извършване на аутопсия, но от болницата им отказаха. Мотивите на лекарите не са станали ясни на съпруга на издъхналата Илияна Стойчева, която роди здраво бебе и часове по-късно се прости с живота си.

От болницата съобщили на родителите, че причината е усложнение след коронавирус и дихателна недостатъчност.

Приели я в МБАЛ-Благоевград преди дни. Тя била пациент на специалист от болница "Пулс", но не я допуснали да ражда там, съобщиха роднини на опечаленото семейство. Те настояват да се извърши проверка и да се установят причините за смъртта на младата жена.

Близките не могли да я изпратят подобавощо. Получили тялото в затворен ковчег.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Mome -
    Как може да се подигравате с хората даже и погребение да не могат да си направят като хората. Не може да се сбогува за последно дават ти трупа с пломбиран ковчег а вътре гол сложен в чувал като куче. Щяло да се заразът хора кои се е запазил от умрял човек къде са данните експертизи. Продажници само заради пари хората умират вече само от Ковид от друго не. Поне им дайте трупа както трябва не като животни. Затова ще мрете и вие по болниците като кучета и ще работите по уж 20 часа малко ви е е там да мрете и вас да ви слагат в чували и с пломбиран ковчег
  2. Опатила -
    Калпазанска прави експерименти в нанологята 100% е замесена .Съболезнованя на близките . Търсете си правата
  3. Елена -
    Нормално да откажат, като не е била от ковид ???????????? Почивай в мир,мила Илиянка????????????????

Избрано