Откриха издирвано момиче в Кюстендил

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Непълнолетно момиче е открито от полицаите в Кюстендил. Тийнейджърката била обявена за издирване на 26 януари. Оказва се, че е гостувала на приятел в Кюстедил. Момичето е от Плевен. Тази сутрин е предадена на родителите, информираха от полицията в града.

Вчера при проведени процесуално-следствени действия служители на РУ Дупница са открили и иззели от къща в с. Усойка незаконно притежавана пушка помпа. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. Вчера в РУ Дупница е заявена кражба на бензинова колонка от частен имот в района на бившия стопански двор в Сапарева баня. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, образувано е досъдебно производство

3 произшествия са обслужили екипи на районните служби ПБЗН в областта вчера – пожар в къща в Дупница е унищожил покъщнина, причинен е поради неправилно ползване на отоплителни уреди. Технинческа неизправност в газова бутилка е причинила избухване в апартамент в Дупница, пострадала е собственичката на жилището, оказана й е помощ от екип на ЦСМП – Дупница„ оказано е съдействие на медицински екип да бъде обслужен пациент в с. Трекляно.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано