Отличиха симитлийски ученички

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Ученички от СУ "Св. Св. Кирил и Методий" в Симитли са първенци в Регионално състезание по география и икономика. Оценяваха ги преподавател от Югозападния университет, директор на благоевградска гимназия и учител по география.

Виктория Докузова от 5 клас се класира на първо място в направление Хепънинг. В онлайн среда, през платформата Тиймс, Виктория и останалите участници изработваха макети по темата в продължение на два часа. Нейният макет отговори на всички изисквания на журито – креативност, оригиналност на идеята икачество на изпълнението.

Яница Стефанова - ученичка от 5 ”б” клас, грабна втора награда за емоционалната и атрактивна презентация на тема за изменението на климата. „Планетата Земя е дом на невероятни красоти, които се крият навсякъде!”, „Планетата ни е нещо ценно, за което си струва да се борим!”, „Бъдещето е в нашите ръце!”, са някои от посланията в презентацията на Яница.

В състава на комисията по оценяване на предварително изпратените презентации беше проф. Марин Русев – председател на Асоциация на професионалните географи.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано