Отровиха кучета, раниха пешеходци

Сподели във Facebook

Две кучета са открили мъртви по сигнал на граждани. Предполага се, че са отровени.

Едното от тях намерили пред пред заведение за бързо хранене в района на улица "Крали Марко" в Благоевград. Второто било пред административна сграда в центъра на града. Сезирана е прокуратурата. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.325 Б, ал.1 от НК.

От полицейския пресцентър информираха и за тежко пострадали пешеходци. На пътя между гоцеделчевките села Хвостяне и Дъбница, автобус „Сетра“ с 67-годишен водач от Гърмен, е блъснал 68-годишен. Пешеодецът е от село Блатска. Получил е черепно-мозъчна травма и е настанен за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

На улица „Рокфелер“ в Петрич е ранена 41-годишна. Ицидентът станал на пешеодна пътека. Автомобил „Опел Астра“, управляван от 72-годишен петричанин не видял съгражданката си и я ударил. За късмет пешеодката се отървала с леки контузии.

На пътя между Банско и Разлог автомобил „Ситроен“ с 21-годишен водач от ссанданскито село Микрево, е блъснал в задната част внезапно аварирал лек автомобил „Мицубиши Паджеро“. 18-годишна пътничка в лекия автомобил „Ситроен“ е транспортирана за извършване на медицински преглед в ЦСМП-Разлог, където е установено, че е със съмнение за комоцио. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на двата автомобила са отрицателни.

Между Якоруда и Разлог 21-годишен водач на "Опел Астра" на десен завой е излязъл в страни от пътя и се е преобърнал в крайпътна ливада. Младеж на 19-години, който е пътувал в автомобила е със съмнение за счупен прешлен и е настатен за наблюдение в МБАЛ-Разлог. На водача е направена проба за употреба на алкохол, която е отрицателна.

Разложките полицаи са вкарали в ареста за денонощие 32-годишен мъж от село Долно Драглище. Спрели го на улица „Христо Ботев“ в Разлог. При прверката станало ясно че шофира „БМВ“ без свидетелство за управление.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано