Оттеглиха кандидат-депутат заради коментар срещу водача

Сподели във Facebook

Грандиозен скандал в предизборната кампания на демократите се разрази в Благоевград. Заставен е да се оттегли представител на Демократична България от квотата на "Да, България". Владислав Христов напуска предсрочно предизборното състезание в Благоевград.

Водачът на масовите протести в града и региона е подал заявление в Районната избирателна комисия. До дни ще се реши дали молбата му ще се удовлетвори.

Официално от Демократична България твърдят, че причините за отвода на Владислав Христов от листата са лични. Това е с цел да потули скандал в централата и за пред избирателите.

Неофициално хора от партията подсказаха за Еновина, че преди десетина дни Владислав Христов, който е сред малкото искрени партийци, написал пост в профила на водача в Благоевград генерал Атанас Атанасов. Там го нарекъл, че е  "натрапен" в Благоевград.

Коментарът веднага бил премахнат от Атанасов. Провело се вътрешно разследване, за да се установи авторството. Владислав го публикувал от своя профил, но там имената му са съкратени и затова бавно разбрали, че това е кандидат-депутатът.

Във вторник РИК-Благоевград ще реши на заседание безпрецедентния казус с Демократична България.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. ДПС -
    Нали че ченге-генерал бая време се е чудил кой го нарежда.
  2. СДС -
    Според измислената разследваща журналистка която го изпържи тези думи Да обидни били
  3. ? -
    Натрапено Джудже обидно дума ли е?!
  4. Перунов -
    Много правилна позиция на човека.Адмирации
  5. Демос -
    Браво бе пич, не си само ти възмутен от натрапените в листите стари муцуни от партийните централи. Затова няма да гласуваме за такива.
  6. Браво -
    Изненадващо но в Благоевград имало свестни и честни хора. Тоя Владислав трябва да стане независим кандидат и да го пратим в парламента.
  7. Хихи -
    Градевката която беше пиар на червените сега е на десните.Те така се прави кариера хаха

Избрано