Пет партии се събраха за изборите

Сподели във Facebook

В ход е съставяне на патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие. Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, „Зелената сделка“, конституционна реформа и отстояване на принципите за Европа на държавите и нациите.

На първата среща, инициирана от ВМРО, присъстваха представители на КОД, НФСБ, Български съюз за директна демокрация, Общество за нова България.

Обединиха се около „Зелената сделка“, която ощетява финансово българина, намаляването на бюджетните разходи, енергетика, основата на пазарен принцип, а не на геополитически интереси, повишаване на раждаемостта и справяне с демографската катастрофа, лустрацията и конституционни промени.

ВМРО е планирала тази форма на разговори още от есента на миналата година, но това е станало невъзможно заради конюнктурата в държавата, съобщиха от организацията.  Дали това ще стане възможно за изборите на 2 октомври е въпрос на разговори и на технически параметри по преговорите на всички формации, които продължават.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано