Петима пострадали за часове в Пиринско

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Товарен микробус се е блъснал в задната част на полуремарке с влекач. С опасносност за живота е водачът на буса. Веднага го транспортирали в столичния институт "Пиргов". Тежкият инцидент е станал на пътя край разложкото село Елешница, информираха от полицията. Според официалната информация, „Ситроен Джъмпер“ с 32-годишен водач от село Бяла, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой е навлязъл в насрещната пътна лента. 

Неправоспособен 61-годишен водач на мотоциклет „Кимко“, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост от местността „Попина лъка“ към санданското село Лиляново, на десен завой е паднал и излязъл в ляво от пътното платно. Водачът е пострадал с мозъчен кръвоизлив и охлузни рани в областта на ръцете и главата. Настанен е за наблюдение в МБАЛ-Сандански. Направената му проба за употреба на алкохол е отрицателна. В санданската болница са и две момчета на 11 години, пометени на тротоар от "БМВ". Както подробно информирахме, снощи бе задържан виновният водач. Той е на 18 години. Кирил е престоял в ареста за няколко часа. Няма опасност за живота на пострадалите.

В района на индустриалната зона в с. Покровник, 46-годишна жена от Благоевград, намирайки се извън автомобил „Great Wall“, който бил паркиран в двор на фирма се е опитала да извади контактния ключ от контролното табло през отворена предна лява врата без да сяда на мястото на водача, в резултат на което е стартиран двигателя на автомобила, той е потеглил напред и се блъснал във фургон на фирмата. Жената е пострадала с наранявания на колянната става и бедрото.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано