Петричани избират най-добрите спортисти и треньори

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Започна гласуването за най-добри спортисти в Петрич. 64 са номинираните спортисти, 10 са треньорите, 13 са отличените отбори.

От днес до 26 февруари, включително, всеки приятел на спорта може да гласува на https://visitpetrich.com/, за да определи своите фаворити в трите категории – спортист, треньор и отбор на годината в общината.

Вотът на публиката е деветият член на комисията, която ще класира номинираните. Церемонията по награждаването е на 2 март от 19.00 часа в „Авалон хол“.

Припомняме, че съгласно утвърдените със заповед на кмета на община Петрич Димитър Бръчков, спортни клубове, журналисти и общественици до 10 януари 2022 година направиха своите номинации в категориите – „Спортист на годината – мъже и жени“, „Спортист на годината – юноши и девойки“, „Спортист на годината – момичета и момчета“, „Треньор на годината“ и „Отбор на годината“.

Всички номинирани за приза поименно са публикувани на посочения сайт, където гражданите ще могат да гласуват за предпочитан спортист, треньор и отбор.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано