Петричанка и благоевградчанин предизвикаха катастрофи

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

На улица "Полковник Димов" в Благоевград автомобил "Тойота Корола" е блъснал 24-годишна жена, която е пресичала неправилно пътното платно. Пешеходката е пострадала с болки в ръката. Водачът е на 65 години от симитлийското село Черниче. не е карал пиян или дрогиран, съобщиха от полицията.

В Благоевград на булевард "Св. Св. Кирил и Методий“ „Сеат, движейки се в колона от автомобили не е спазил достатъчна дистанция, ударил е в задната му част на намалящ скоростта си автомобил „Тойота“. Той отскочил и ударил в задната му част „Фиат Пунто“. Виновният водач е на 35 години. Той е от Благоевград. В резултат на инцидента, 13-годишно момче, което е пътувало в третата кола, е получило главоболие и гадене. След извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. На водачите на автомобилите са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни.

На пътя между Петрич и Сандански автомобил „Мини Купър“ с 22-годишна петричанка, е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал в предната лява част лек автомобил „Фолксваген Поло“. С фрактура на четири ребра е пострадал 36-годишният водач на ударения автомобил. Той е настанен за лечение в МБАЛ-Сандански. Младата жена от Петрич не е шофирала пияна, казаха от полицията в града. На ул. „Рокфелер“ в Петрич автомобил „Грейт Уол“ с 48-годишен водач от южния град, завивайки на дясно се е блъснал в лек автомобил „Шкода Карок“. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано