"Пирин" - Благоевград се жали от убиващ с усмивка съдия

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

"Пирин" - Благоевград депозира жалба в БФС срещу футболния съдия Георги Давидов. Според управата на клуба, той е екзекутирал "орлетата" с преднамереното си съдийство  на мача им с "Локомотив"- София. Оплакаха се и от отговорника на VAR на сношния мач Иво Андреев. Нарекоха действията им "Да убиеш с усмивка".

Домакините от "Локомотив" вкараха два гола във вратата на пиринци, които реализираха само един на Националния стадион.

"Смятаме съдийството на Георги Давидов и решенията на Иво Андреев за абсолютно тенденциозни и целящи да повлияят на крайния резултат от въпросния мач. Искахме да вярваме, че назначението на Давидов да ръководи мач между двата отбора след злополучния за него двубой през октомври миналата година, когато направи и невъзможното да наклони везните в полза на "Локомотив"- София, че е случайно, но уви, оказа се, че нищо случайно няма. Той отново бе тук, за да екзекутира", коментираха от пресцентъра на благоевградския отбор.

"Направи го с усмивка и огромно задоволство, както може да забележите от снимките, отсъждайки дузпа фантом", категорични са от "Пирин".

"Усмивка на задоволство най-вероятно е имало и по-лицето на отговорника за VAR Иво Андреев, който реши, че нашият вратар Петър Петров не е застъпил голлинията при изпълнението на дузпата. За поредната екзекуция (този път с усмивка) ФК Пирин ще сезира УЕФА. Надяваме се, че най-сетне справедливост ще има и все още вярваме във Феърплея. Дано скоро отново да не станем свидетели на поредния епизод от криминалния сериал", заканиха се от клуба в Благоевград.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано