Пияни водачи катастрофираха по пътищата в Благоевградско

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Множество катастрофи с пияни зад волана на автомобилите са регистрирани в денонощие в Пиринско. 

На пътя към парк "Бачиново" в Благоевград е станал инцидент с две жени. Благоевградчанин на 30 години карал "Опел". На десен завой навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил странично в автомобил „Опел Зафира“, шофиран от 40-годишна благоевградчанка.

Тя получила нарянявания на лицето и главата. Наранявания е получила и пътничка в ударената кола, която е на 38 години. Пробата с техническо средство е отчела наличие на 1,42 промила алкохол в издишания въздух на младия шофьор.

Край санданското село Яново, автомобил „Фиат“ с 24-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост към село Катунц,и е излязъл в ляво от пътното платно. Блъснал се в ограда на парцел и в крайпътно дърво. Благоевградчанинът е с разкъсна рана в областта на главата, комоцио и счупени бедро и шиен прешлен. Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отчела 1,16 промила, информираха от полицията.

Между Добринище и Гоце Делчев автомобил ВАЗ, управляван от неправоспособен 45-годишен водач от с.ело Горно Краище, не се подчинил на подадени звуков и светлинен сигнал на полицейски патрул от Банско и продължил пътя си. В района на село Елешница е излязъл от пътя и се е завъртял. Водачът на автомобила е пострадал с комоцио. От органите на реда е установено, че автомобилът е с прекратена регистрация, а 45-годишният мъж шофира с наличие на 0,98 промила алкохол в издишания въздух.

В благоевградския квартал "Стрмско" са се ударили ТИР "Даф" и "Пежо". 60-годишен водач от Благоевград караллеката кола в посока Дупница. При наличие на две пътни ленти в едната посока е преминал от дясната в съседната лява лента без да пропусне движещ се по нея тежкотоварен камион. С порезна рана на носа е пострадал водачът на лекия автомобил. На правените проби за употреба на алкохол са отрицателни.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано