Побойник и пияни шофьори спаха в ареста

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Вкараха за денонощие в ареста мъж, нападнал медици. Заплашил ги с убийство. 44-годишният Румен Т. пристигнал видимо пиян и разярен в Спешения център в Сандански. Ударил един от дежурните. Пристигнали полицаи, които щракнали белезниците. Тествали го дрегер, който отчел 1,5 промила алкохол.

Полицаите в Благоевград са задържали възрастен водач на ВАЗ. При проверката станало ясно, че 66-годишният благоевградчанин управлява колата с регистрационни табели от друго превозно средство. Сезирана е прокуратурата.

В Петрич задържали за часове 41-годишна, предизвикала катастрофа. Петричанката шофирала „Фиат Брава“ от сандански към южния град. Завивайки на ляво, отнела предимството на автомобил „Фолксваген Еос“ и го ударила. Шофьорът е получил натъртвания в областта на лявото рамо и главата.

Край благоевградското село Горно Българчево, неправоспособен 17-годишен младеж от съседното Бело поле, управлявайки мотоциклет „Ямаха“, който не е регистриран по надлежния ред, се е блъснал в задната част на паркиран в страни от пътя лек автомобил „Фолксваген“. С фрактура в областта на глезена е пострадал мотоциклетистът, чиято проба за наличие на алкохол в издишания въздух е отрицателна.

В района на гоцеделчевското село Дебрен товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“, управляван от 60-годишен от село Ново Лески. Навлизайки в лентата за насрещно движение се блъснал в товарен автомобил „Мицубиши“ с 46-годишен водач от  Дебрен. Излязъл извън пътя и паднал в напоителен канал. Пострадали са двамата водачи, които са получили контузни. Бил е пиян.

Бързо производство е образувано срещу 21-годишен от Гърмен. На улица „Генерал Ковачев“ в Гоце Делчев полицаите го спрели. Установили, че кара с 2,20 промила алкохол.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано