Подариха автобус на учениците в Банско

Сподели във Facebook

Образователното министерство предостави нов автобус за учениците в Банско.

"Благодаря на министър Красимир Вълчев за спазения ангажимент от негова страна. По този начин децата от общината вече ще пътуват до училище с комфортен транспорт. Радвам се, че този проблем намери своето решение. Спокоен съм, че достъпът до образователните институции и за учениците от по-отдалечените места е гарантиран", заяви по повод придобивката лидерът на ГЕРБ в Банско и народен избраник Александър Мацурев.

Той припомни, че Предприятиeто за управление на дейностите по опазване на околната среда стартира ежегодния конкурс за 2020 г. в рамките на Националната кампания „Чиста околна среда“. Допустими бенефициенти по него са общини, кметства, кметски наместничества, училища, детски градини и Центрове за подкрепа на личностното развитие.

Мацурев призова за сериозна активност от страна на допустимите бенефициенти от област Благоевград. Според депутата тази кампания е много добра възможност за изграждане и реализиране на полезни проекти и инициативи за хората в населените места в Благоевградска област, като така регионът ще стане по-добър и водещ и в този сектор.
.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано