Подават фалшиви сигнали за изчезнал цирков артист

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Роднини на издирвания пето денонощие цирков артист Кязим умоляват да не се подават фалшиви сигнали за местонаождението му. 54-годишният Давид Бузгьов е в неизвестност от 10 май. Тогава е напуснал дома си в село Дагоново край Белица, за което подробно информирахме. Търсят го в планината близки, доброволци от Пиринско. В акциите участва и кметът на Дагоново. Опасяват се да не се е подлъзнал и паднал в пълноводната река край селото.

"Имайте малко уважение към тревогата и мъката, на близките му хора! Аз бях, за ден в Доганово при сестра му и съм свидетел как постоянно по-телефона и се звънеше и се казваше, че е видян, засечен някъде си. Дори вчера сме седяли повече от 2-ва часа със сестра му и братовчедка му, за да гледаме записи от камера от предния ден по-сигнал, че е бил видян, но уви не го видяхме никъде. За ден чух, че е бил намушкам в Черна Места, че е бил в центъра, на Якоруда и си пиел биричка, че бил на баните", публикуваха в якорудска група роднини на Кязим.

"Дори вчера вечерта към 22 часа негов близък приятел от детството, който е в Испания ми писа, че е бил намерен. Дъщеря му се обадила и му казала, че са го намерили, а той пише, на мен, за да ме зарадва, а аз дори повярвах. А после ужаса, че просто някой си е чешал пак езика е много неприятен и сякаш те поливат с ледена вода. Бъдете серизони, когато се слуват сериозни неща", сочат във фейсбук.

"Молим се, да се е скрил наитина някъде далеч от хора и, да се появи, а не да е направил някоя фатална глупост. Ако някой наистина го е видял си мисля, че би било редно, да се обади веднага в полицията и да се опита, да го задържи, а не просто, да си чеша езика и, да предполага, че може би е той, ама не е сигурно. Моля ви, хора, бъдете сериозни, смирени и имайте уважение към мъката, на другите", умолява и неговата сестра.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано