Подновяват водопровод в якорудско село

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Разрешиха пореден сериозен проблем в района на община Якоруда, свързан недостига на вода. Съдействали са и от водното дружество в Благоевград.

"На среща очи в очи с жителите на село #Юруково, която проведохме заедно с областния председател на ДПС Ведат Хюсеин, народният представител Елхан Кълков и кмета на община Белица Радослав Ревански, пред нас беше поставен проблемът с водопроводната мрежа в селото. Незабавно се обърнахме към  Мартин Петров, управителят на ВиК- Благоевград, на когото благодарим за бързата реакция. Днес заедно с неговия екип, начело с инж. Александър Александров, управител на ВиК в Якоруда, направихме първа копка за подновяване на стария водопровод", обяви Мехмед Вакльов, който кандидатства за кмет в Якоруда.

На копката беше и кметът на Юруково Емине Еланска. "С тези действия, се надяваме, че само до няколко дни проблемът ще бъде окончателно разрешен. Благодарим на всички, които отделиха време да поговорят с нас и да ни насочат към проблемите, които са останали неразрешени във времето", заяви Мехмед Вакльов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано