Полицайката Симона с белезници в съда

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Прокуратурата е внесла искане в съда за постоянна мярка "задържане под стража" спрямо спипаната с половин килограм марихуана Симона Лулеова.

Полицайката от разложкото село Баня до момента не е обяснила с каква цел е превозвала в автомобила си голамото количество дрога. Съдът в Разлог днес ще реши дали да оставят служителката на реда в ареста или ще излезе на свобода под парична гаранция, както стана с колегата й от Кюстендил Райко Велков, заловен преди десетина дни с с два вида наркотични вещества, но напуснал ареста срещу 5000 лева.

Разследването срещу Симона продължава под надзора на прокуратурата. Проверявали са дома на бившия й съпруг в Баня Мартин В. Разпитвали са нейни прятели, а също и полицаи от Разлог.

Колеги на Симона от Седмо управление в столицата коментират в социалната мрежа, че ще има награда за разложките полицаи, които не се поколебали да я арестуват в събота, въпреки размаханата служебна карта. Полицаи разказват неофициално, че често се складира канабис в управленията за така наречената служебна употреба. При разпити за разследване на тежки престъпления давали марихуана, за да изтръгнат показания.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано