Полицайката Симона се поболя в ареста

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Окръжен съд – Благоевград измени мярката за неотклонение от "задържане под стража" спрямо полицейска служителка, хваната с голямо количество наркотици.

Симона Лулеова от разложкото село Баня напуска следствения арест с парична гаранция от 5000 лева. Съдът счите, че и към настоящия момент не се оборва обоснованото предположение за участието на обвиняемата в инкриминираните деяния, за които й е повдигнато обвинение, но че реалната опасност да извърши престъпление, не е със същия интензитет, както при вземането на първоначалната мярка за неотклонение. Освен това влошеното й здравословно състояние, както и задължението й за гледане на непълнолетно дете, изискват промяна в наложената мярка.

Симона ще бъде освободена след внасянето на гаранцията в пълен размер. Припомняме, че Лулеова бе задържана край Разлог. В резервната гума на автомобила й "Фолксваген" нейните колеги от Разлог откриха два пакета с марихуана. Тогава тя се опълчила и показала карта на служител от Девето еправление на МВР в столицата. 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано