Полицейски акции в Благоевград, Петрич, Сандански и Гоце Делчев

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

При проведена специализирана полицейска операция за противодействие на търговията с наркотични вещества са арестувани дилъри и дрогирани водачи.

Двама от тях са на 17 и 18 години. Криминалисти са проверили в Гоце Делчев е проверена дървена барака в землището на с. Дебрен, ползвана от двама младежи на 18 и 17 години от село Дебрен, където е открита торбичка с марихуана. Последвал обиск в домовете на младежите. Намерили и иззели 30 полиетиленови свивки, съдържащи амфетамин и електронна везна. Двамата са в ареста на гоцеделчевската полиция. През месец март и месец април тази година 18-годишният е разпространил на две момчета марихуана. Окръжна прокуратура - Благоевград ще удължи престоя им предварителния арест.

На улица “Цар Иван Асен II” в  Благоевград полицаи са проверили 30-годишен мъж. Той е от Кюстендил. У него са открили пликче с марихуана. Предаден е на прокурор, информираха от Второ управление на МВР.

В Сандански, на улица "Младост", униформените са спрели лек автомобил “Пежо”, управляван от 34-годишен мъж от село Поленица. В хода на извършената проверка, с техническо средство е установено, че водачът шофира след употреба на наркотично вещество. Той е задържан за денонощие. Петрички полицаи са свалили от автомобил "Сеат" надрусан водач. Той е на 33 години. Управлява неадекватно по улица "Рокфелер". Петричанинът е употребил марихуана. Колата му ще бъде иззета.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано