Полицейски акции в Гоце Делчев и Банско

Сподели във Facebook

Двама млади мъже са арестувани по време на акция, проведена от гоцеделчевските полицаи. Единият от от тях е криминално проявен. Първоначално полицаите спипали него в двора на училището в село Дъбница.

Той и съучастникът му били в автомобил, опитали се да избягат, но не успели. В колата намерили пликчета с марихуана, подготвени за пласиране.

Последвал обиск в необитаема къща край Дъбница. Там имало найлонови чувалчета с марихуана. Общоо количество е около 6 килограма, казаха от полицията в Гоце делчев. Стойността на наркотика е е приблизително 24 000 лева. Срещу дилърите са започнати наказателни дела. Очаква се прокуратурата да поиска постоянна мярка "задържане под стража".

В Банско полицаите атакували нощни заведения. Акцията била по оперативен сигнал за проститутиция, дрга и неспазване на епидемичните мерки. В два от баровете са спипани таксиметрови шофьори, които превозвали момичета за платени услуги. За часове са бли разпитани управителите на завенията. 

Криминалистите в града разследват смъртта на мъж с неустановена самоличност. Случайни граждани открили издъхналия в местност край Банско. Извършва се съдебно-медицинска експертиза, казаха от полицейското управление.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано