Полицейски акции в Петрич, Благоевград и Банско

Сподели във Facebook

Специализирани операции "Антидрога" са проведени от полицейските служители в Благоевград, Петрич, Банско и други населени места в региона.

По време на пласиране на марихуана в Петрич е арестуван 26-годишен. Той продал дрога на непълнолетни ученици. Последвал обиск в дома му. Тама намерили пакетчета с марихуана и направени цигари с канабис.

В Благоевград, от служители на сектор „ПКП“ и отдел „Разследване“ са извършили проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от 41-годишен благоевградчанин. Намерили 1 грам кокаин. У 31-годишна жена пътуваща в него, също открили кокаин. В колата пътувал и 29-годишен мъж. Той също имал наркотични вещества.

В хода на работата по случая, от полицейските служители е установено, че наркотичните вещества, намерени у жената и двамата мъже на 41 и 29 години са разпространени от 32-годишния мъж, в чието жилище са открити 36 грама кокаин, амфетамини, както и електронна везна и мерителна лъжица със следи от кокаин по тях. За случая е уведомена Окръжна прокуратура-Благоевград.

Марихуана са открили полицаите в Банско в хотелска стая, обитавана от 27-годишен израелски гражданин. За случая е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство.

На път II-19 между Банско и Разлог, полицейски служителиспрели за проверка автомобил „Мерцедес“. С техническо средство е установено, че 39-годишният водач на автомобила от Разлог шофира дрогиран. Задържан е в ареста за денонощие.

Полицейски служители от Сандански са задържали 34-годишна водачка на лек автомобил „СААБ“. Карала по ул. „Борис Сарафов“ в Сандански след употреба на наркотици. По случая е образувано бързо производство.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано