Пребиха младеж, прикриват полицай

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Млад мъж е пребит жестоко пред дискотека. Сигнал за побоя подали очевидци на телефон 112.

Получил е множество наранявания. Антон е от петричкото село Старчево. Побоят бил извършен близо до нощното заведение в южния град. Потърпевшият е дал показания пред петричките полицаи, които се опитали да прикрият случая. Според него нанесените телесни травми са от местен полицай. Униформеният го ритал по цялото тяло. От Областната дирекция на МВР потвърдиха за побоя, но спестяват името на криминалиста. В Старчево говорят, че това е Иван Янев.

"Около 5.20 часа на 23.09.2023 г. на тел. 112 е получен сигнал за инцидент в питейно заведение в с. Старчево, като по разпореждане на директора на ОДМВР-Благоевград е назначена проверка в РУ-Петрич за изясняване на всички факти и обстоятелства, свързани със случая, както и за установяване на евентуални данни за неправомерни действия от страна на полицейски служител в РУ-Петрич", заявиха лаконично от полицейския пресцентър.

Припомняме, че преди две години същият служител на реда от Петрич заплаши с пистолет двама младежи. Те подадоха сигнал в отдел Вътрешна сигурност, но нямаше ответна реакция.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Sofia Mitrevska -
    Във РПУ Петрич всички са такива помий,Гецев ги прикрива.Пиян криминалист как извади пистолета си да заплашва хората и пак нищо не му направиха.

Избрано