Предадоха на прокурор нарушители на пътя

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Прокуратурата е образуванала наказателни дела спрямо пияни, дрогирани и щофьори без книжки. За част от тях предстои процедура по отнемане на автомобилите им.

В Банско без кола остава 56-годишен. Той обвинен за шофиране с рекордно количество алкохол. Дрегерет е отчел 3,48 промила съдържание в организма. Банскалията, е отказал кръвна проба.

Полицаи от участъка в Симитли са спрели за проверка 22-годишен от Гоце Делчев. Управлявал "БМВ". Тествали го на място и установили, че шофира след употреба на наркотици.

На улица „Отец Паисий“ в Гоце Делчев са спрели автомобил „Порше Кайен“. Зад волана бил 76-годишен. Пенсионерът е от Банско. Оказало се, че колата е без регистрация в КАТ. В ареста е преспал и 16-годишен. Той е управлявал в Якоруда мотор "Хонда". Нямал е книжка, а мотоциклетът е без регистрация.

33-годишен от Петрич също е карал без книжка. Проверили са го на улица "Солунска" в южния град. Представил е свидетелство за управление на "БМВ", което е фалшиво. На пътя между петричките села Михнево и Кърналово са се сбълкали "Опел Корса" и "Опел зафира". Водачът на първата кола, който е от село Михнево, не е пропуснал водача от село Кърналово и е предизвикал катастрофа. Пострадали са и двамата. Получили са лекарска помощ в петричката болница.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано