Предадоха на прокурор пияни и дрогирани шофьори

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

50-годишен е задържан след прчинени травми на възрастен пешеходец. Той ударил с "Дачия" 85-годишен на улица "Охрид". Призшествието е заради шофиране с превишена скорост в центъра на Дупница. Пострадалият дупничачин е настанен в дупнишката болница с комоцио. Водачът не е бил пиян или дрогиран.

В Дупница са образувани 2 бързи полицейски производства за управление след употреба на алкохол и наркотични вещества. Единият е карал "Мерцедес". Той е на 22 години. Тествали го на на място и установили, че е дрогиран.

Друг дупничанин е задържан за денонощие заради управление след употреба на алкохол. Дрегерът отчел 1,23 промила. 37годишният е отказал кръвна проба.

63-годишен водач на „Фолксваген“ е загубил контрол над автомобила и е причинил ПТП в землището на с. Коркина. Няма пострадали хора, нанесени са материални щети на автомобила. На водача е направен тест за алкохол, техническото средство е отчело резултат 1.36 промила. По случая е образувано досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано