Предизборно: Политически опоненти "арестуваха" кмета Апостол Апостолов

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Политически опоненти вкараха в "ареста" кмета на Симитли Апостол Апостолов. Местни общински съветници разпространиха информация, че градоначалникът е отведен на разпит в полицията. Часове по-късно синът му - депутатът Стефан Апосторлов, публикува в профила си във фейсбук видео с него и направи кратко изявление.

В двора на Областната полицейска дирекция в Благоевград днес е бил пълен с футболисти от симитлийския клуб "Септември". Привикали ги в в полицията по разследване за източени пари по проект. Източник на Еновина разкри, че футболистите са били водени като социални асистенти и са получавали по този начин пари от европейските данъкоплатци.

Официална информация към момента не се съобщава. Симитлийският съветник Славчо Гургулеев твърди публично, че в сградата на Общината е имало антимафиоти тази сутрин, които са търсили документи, вероятно по европейски проект.

"Eвропейската прокуратура нахлу в Община Симитли. Проверявани са документи. Кметът се крие! Борбата ни за освобождаването на Симитли от феодала започна. Многократно сме разкривали и доказвали с документи схемите на кмета Апостол Апостолов и екипа му.", заяви Гургулеев, който вчера получи удостоверение за кандидат-депутат от партия "Величие".

От Европейската прокуратура няма никакво съобщение за акцията в Симитли.

Народният избраник от ГЕРБ Стефан Апостолов показа баща си на площада в Симитли, с което опроверга твърденията за арест на кмета. С наричания в Симитли Поли се снимаха негови съграждани.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано