Предадоха на прокурор дрогирани шофьори

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Крият имена на пътни нарушители. 28-годишна е предадена на прокурор. Шофирала автомобил "Фрд" с превишена скорост.

Пътни полицаи я спрели за проверка в района на Банско. 28-годишната е карала колата с 1,69 промила алкохол. Взили се още три млади жени от Пловдив, които също лъхали на алкохол.

На улица „Иван Михайлов“ в Благоевград униформените задържали 53-годишен. Управлявал „Крайслер“ с наличие на 1,32 промила алкохол в издишания въздух. Нарушителят е от София.

Благоевградските полицаи са свалили от колата му и 54-годишен на улица "Александър Стамболийски". Той карал "Хонда" с 2,38 промила алкохолно съдържание в организма. Отказал е кръвен тест. Благоевградчанинът ще бъде съден по бързата процедура.

На булевард "Пейо Яворов“ в Благоевград полицейски служители проверили автомобил „БМВ“, управляван от 25-годишен мъж от Севлиево. С техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотично вещество. Мъжът е задържан за денонощие.

Със заповед за задържане до 24 часа в ареста са вкарали 32-годишен благоевградчанин. Шофирал "Нисан" дрогиран по улица "Александър Стамболийски“ в  Благоевград.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано