Представиха възможности за дигитален бизнес в Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Представиха "Нови дигитални възможности" в Благоевград, осъществен в партньорство с Американския университет и Национална бизнес мрежа. Общината предостави за форума зала "22 септември". Презентираа възможностите, които дигиталната среда предоставя на младите хора в града, както и на тези, които искат да подобрят позиционирането на бизнеса си.

„Благодаря, че уважихте това конференцията. Всички сте бъдещи партньори“, с тези думи един от организаторите на форума Любомир Атанасов, управител на Internet Media Group посрещна гости и участници.

Конференцията е част от мащабния проект Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна. Лектори с доказан опит в сферата на предприемачеството и технологиите представиха дигиталния Благоевград - реалните възможности и перспективи за развитие. Дискутирани бяха и важни за компаниите теми като дигитални възможности за малкия бизнес, стъпки при дигитализиране и стартиране на бизнес онлайн, подкаст и личен бранд в ерата на изкуствения интелект. При откриването беше и кметът на Благоевград Илко Стоянов.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано