Представят финансов благодетел на "Пирин" - Благоевград

Сподели във Facebook

На стадион "Христо Ботев" в Благоевград представят днес нов финансов благодетел на "Пирин". След това е традиционният водосвет за здраве и благополучие.

Румен Чандъров, бившият бос на "Ботев"- Пловдив, е новият генерален спонсор на благоевградските "орлета". Чандъров ще постави върху екипите на пиринци името на своята хазартна компания, която скоро започва за оперира на родния пазар. Сумата е добра за родните стандарти.

Според запознати Чандъров е бил помолен за помощ от Петър Михтарски, легенда на Пирин. Участникът на Мондиал 94 е близък с бизнесмена от много години. Бившият нападател проплакал, че касата на славния клуб е празна. Както е известно, Пирин обяви съкращение на заплатите. Така тимът от Благоевград ще завърши със сигурност сезона.

Чандъров продължава да е собственик и на столичния Септември, но бъдещето на тима ще бъде решено през лятото, пишат пловдивските медии. Както подробно информирахме вчера, от клуба се похвалиха, че ФК "Пирин" има дне нови партньорства, които ще гарантират доброто бъдеще на клуба. Единият е компанията М.Б.C. Трейд АД, с чиято финансова помощ и съдействие на стадиона ще се изгради Лед дисплейна система от последно поколение. Това ще открие нови, атрактивни и модерни възможности за реклама. Другият партньор ще осигури стабилна финансова подкрепа на клуба", уточниха пиринци.

В съвета на директорите на М.Б.С. "Трейд" са бизнесмените Елена Стоянова Радева, Георги Руменов Митов и Васил Петров Теодосиев, става ясно от ТР.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано