Представят наставник на "Пирин" - съгражданин на Зеленски?

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Украинец е финансов благодетел на "орлетата". Седалището му е в САЩ. В Благоевград той ще има свой представител. В същото време кметът Методи Байкушев е обявил днес пред общински съветници в града, че "Пирин" няма спонсор и продължава да се търси. Въпреки това усилено в спортните среди се коментира, че новият, който може да се окаже бивш, е превел 400 000 лева, с които отборът да завърши кампанията в efbet Лига. Анонимно се съобщава, че дори е акционер в клуба.

Всичко трябва да бъде официализирано утре на пресконференция, която е на стадион "Христо Ботев" в 13.15 часа. От ръководството предупредиха журналистите да представят валидни карти.

Според запознати, засега името на инвеститора може да не бъде разкрито. Неговият представите е с фамилия Аргиров. Фенове на пиринци открито коментират, че треньорът на третодивизионния "Фратрия" Олександър Бабич ще е наставник в клуба, на мястото на уволнения именно заради украинеца Иво Тренчев. В социалните мрежи се споменава, че Александър Бабич е съгражданин на президента Володимир Зеленски. Той е на 44 години.

Точно преди започването на войната Бабич бе застанал начело на Кривбас Криви Рих, като това е родният град на Зеленски. Рискът специалистът да се завърне в родината му е голям за него, тъй като може да се стигне до там да бъде изпратен на фронта. Това е и причината той да работи у нас, припомни Спортал.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано