Призовават благоевградчани да даряват пари за борба с вируса

Сподели във Facebook

Кметският екип в Благоевград откри дарителска сметка за парични средства във връзка с усложняващата се епидемична обстановка и борбата с коронавируса.

Приканват всеки жител на Благоевград, в населените места в общината, както и живеещите в чужбина наши съграждани, които има възможност и желание да подкрепят акцията за предотвратяване разпространението на заразата и запазване здравето на гражданите.

Милосърдните могат да го направят на дарителската сметка. Нека бъдем единни в създалата се ситуация в името на нашите деца и родители, заедно можем да победим опасната зараза, апелират от екипа на кмета Румен Томов.

Сметка:

BG87 SOMB 91308413725344
Код за плащане 44 51 00
Получател: Община Благоевград

Основание: Дарителска кампания във връзка с усложняващата се епидемична обстановка и обявеното с Решение от 13.03.2020г на Народното събрание на Република България извънредно положение, и препоръки на Националния оперативен щаб, създаден със заповед на министър-председателя на България.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. РУМЕН СТОЯНОВ -
    ХА-ХА-ХА... . ПАРИ НАИСТИНА ИМА...! Колите на \"бизнесмените\" няма кой да ги купи, но... 1. По данни на фин. министерство с \"Тавана на осигуровките\" не се облагат около 33-35 % от Фонд \"Заплати\" в България...!?!? (\"здравно\" и \"пенсионно\")... 2. Тези 33-35% са около 50% от платените здравни и пенсионни осигуровки... или ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВЕ И ПЕНСИИ могат да се удвоят...!!! 3. Сега, с налагащата се корекция на бюджета, ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕМАХНЕ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИЯТ \"ТАВАН\" за плащане на осигуровки от доходите на гражданите... . - Е ДА, АМА ЕДВА ЛИ..., защото това са точно ДОХОДИТЕ НА ВЛАСТИМАЩИТЕ - законодателни, изпълнителни и съдебни и твърде малко \"бизнесмени\"...!!! .

Избрано