Проблеми с електричеството в Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Вандали оставиха за часове без ток стотици жители в Благоевград. Умишлено е бил изключен електрически шалтер в квартал "Струмско", информираха от Общината. Без ток са били няколко улици и главна пътна артерия в района на града.

След получен сигнал на дежурната телефонна линия, служители на ОП „Благоевград строй ремонт“ са извършили проверка на място. Установили, че шалтерът, чрез който се осъществява електрозахранването по ул. „Яне Сандански“ е умишлено изключен, като за целта е отворено табло посредством специален ключ.

При направения оглед са констатирали още едно посегателство. То касае разбито електиречско табло, намиращо се на входа на квартал „Струмско“, заради което е засегнато осветлението по улица „Броди“.

Към момента щетите са поправени, а електрозахранването в района е възстановено. Това е поредният акт на посегателство върху съоръжения, захранващи уличното осветление. При забелязване на нередности, сигнали могат да бъдат подавани на тел. 073/88 44 34, 073/88 44 06 или на тел. 112.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано