Проблемно пътуване по АМ "Струма"

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Агенция "Пътна инфраструктура" предупреди за проблеми по трасето на АМ "Струма". Шофьорите да карат внимателно при 86-ти километър в посока София. Движението в района е в една лента.

Да се шофира с повишено внимание и по главен път Е-79, около пътен възел Зелен дол край Благоевград и към кресненското село Ощава, алармираха от пътната агенция. Ремонтира се асфалтовата настилка. Движението се регулира с пътни знаци.

До 17.00 часа днес движението на АМ "Струма" между п.в."Струмяни" и п.в. "Петрич - Мелник", е затруднено поради подмяна на мантинели в аварийната лента. Движението се регулира от пътни знаци.

В една лента е трафикът и в участъка от 23-ти километър на автомагистралата, информираха от АПИ.

Заради краткотрайни ремонтни дейности по настилката трафикът ще е в една лента, като поетапно ще се използва всяка една от лентите. Необходимо е шофьорите да спазват стриктно поставената пътна сигнализация.

На АМ „Тракия“ трафикът в участъците от 37-ми до 38-ми км и от 41-ви до 43-ти км в посока София, се осъществява в активната лента. За ремонт на мантинелите в средната разделителна ивица ще бъде ограничено преминаването по изпреварващата лента.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано