Продадоха хотелски комплекс

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Изтъргуваха изгодно хотелски комплекс от времето на соца. 

Общинари прибират на две вноски над 7 милиона лева. Към момента не посочват името на купувача.

Вече е внесен депозит за Парк хотел "Кюстендил", съобщи със задоволство кметът на града Петър паунов.

На търга вчера се е явил само един кандидат. Офертата е потвърдена и оттук нататък тече двуседмичен формален срок за обявяване на купувача, както и постъпването на остатъка от сумата", обяви Паунов.

"Надявам се да имаме възможност все повече да развиваме туризма, това са сериозни инвеститори. Знаете, че цената беше висока, над 7 млн. лева. Малко са вече инвеститорите, особено в тези трудни времена и тук искам да поздравя кмета Петър Паунов за усилията, които бяха положени, за това да продължаваме да надграждаме инвестициите в сферата на туризма” които са ключов фактор за развитието на кюстендилския регион“, заяви председателят на ОбС-Кюстендил Иван Андонов

"Купувачът работи в туристическия сектор, а това е най- мащабната сделка в сферата на туризма, в кюстендилската история. „Благодаря на колегите от Общински съвет за партньорската работа и за това, че всички наши съграждани продължават да вярват в развитието на туризма и сме на път да привлечем най- големия инвеститор в областта на туризма. Такава сума в туризма до сега не е влизала и показва, че съвместните ни дългогодишни усилия на всички наши съграждани издигат туризма на друго ниво. Инвеститор, какъвто сме мечтали и винаги сме твърдели, че ще дойде в Кюстендил. Вярваме, че Кюстендил е заслужил доверието и интереса на сериозен инвеститор", надява се Паунов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано