Продават на безценица бензиностанция, административна сграда и кафене

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Напълно оборудвана бензиностанция с прилежаща административна сграда, кафе-бар, складове и три цестерни за гориво се продават общо за 71 900 лева.

Обявена е от благоевградския съдебен изпълнител Мартин Кацарски по дело на Окръжен съд. Бензиностанцията е в разложкото село Долно Драглище. Собственост е на едноличния търговец Славчо Гърбев. Наддаването за обекта ще е на 14 юни. Преди това кандидат-купувачите имат право на оглед.

Това е второ обявление за публична продан. При първата сесия цената е била 103 000 лева. Бензиностанцията е напълно законна, в урегулиран имот, включваща обслужваща сграда на един етаж, офис-бензин, склад-масла, каса-бензин, двойна колонка за бензин и една колонка за дизелово гориво, каломаслоуловител, фонтанка, противопожарен кран, три броя цистерни и кафе-бар, складово помещение, умивалня и санитарен възел, ведно с прилежащото право на строеж върху мястото, издадено през 1998 година от главния архитект на Разлог, съобщиха за Еновина. Обектът е въведен в експлоатация през 2005 година.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано