Проф. Михайлов: Корупцията у нас е записана в законите

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Има сериозни пропуски в здравното министерство, заяви професор Георги Михайлов.

"Ние споделихме още по време на действащите парламенти. Затова поискахме оставката на Стойчо Каца-ров и това искане стои и до ден днешен", заяви водачът в листата на БСП в Благоевград проф. Михайлов.

"Още лятото предупредихме Кацаров, че трябва да се укрепи здравната система, да има преразпределение на кадрите, възможност за ешелониране на пациентите. Личните лекари отново се отписаха някак си от системата, а те са основният гръбнак в лечението на подобен тип инфекции", обяви кандидат-депутатът от Пиринско.

"БСП отдавна предлага да има болници, които да са специализирани в лечението на ковид и това се прилага успешно в много други държави", подчерта Георги Михайлов.

Той коментира и предизборния скандал с машините за вота в неделя.

"Странно е, точно в момента, “Сиела Норма“ да складира у нас машини за Армения и Грузия. Ако имаше такива нужди, те трябваше да бъдат много добре прецизирани от фирмата в отношенията й с ЦИК", каза Михайлов.

"В последните 5 години БСП беше политическата сила, която отнесе най-много ритници в политическата битка. За тези 5 години постави всички проблеми, които сега се фактологизираха официално от служебното правителство. Пример за това са "Автомагистрали", “ин хаус“ процедурите, както и това, че корупцията е записана в законите. През тези 5 години БСП се бореше за до-верието на нацията, през двата кратки парламента се показа като най-балансираният партньор, който гледа да обедини хората", категоричен е Михайлов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано