Проф. Михайлов с решения за преодоляване на кризата

Сподели във Facebook
Снимка Пресцентър Снимка: Пресцентър

Профeсор Георги Михайлов представи в Благоевград конкретни решения за излизане от здравната и икономическата криза.

"Целта на едно управление е да ликвидира досегашната порочна практика и да създаде условия за развитието на цялата българска нация. БСП предлага това да се случи с конкретни разумни решения, които са напълно приложими и изпълними", каза водачът на листата за НС от Благоевградски избирателен район Георги Михайлов.

На срещата в Благоевград бяха кандидатите за народни представители Владимир Пандев, Крум Палапуов и Мария Захова, както и Валери Сарандев – председател на Областния съвет на БСП - Благоевград.

"Предстоят ни трети парламентарни избори в рамките на по-малко от година и това е тежка ситуация за страната, в която не сме попадали", коментираха по време на срещата кандидатите за народни представители.

„Повече от всякога е нужно да бъдем мотивирани и да убедим хората колко е важно да гласуват, за да бъде създадено стабилно редовно правителство. Имаме реален шанс БСП да бъде със сериозна тежест в едно бъдещо управление на страната, но за целта е нужно да постигнем добри резултати и да убедим хората, че решенията, които предлагаме ние са разумни и правилни“, обясни водачът проф. Георги Михайлов.

В програмата за управление на „БСП за България“ са заложени редица краткосрочни мерки с бърз ефект върху икономиката и жизнения стандарт на хората за незабавно приложение след изборите на 14 ноември.

Тези мерки са в няколко сфери – енергетика, социални неравенства, подкрепа на малкия бизнес, COVID криза. Те ще бъдат реализирани в рамките на първите 100 дни управление и резултатите от тях ще бъдат бързи и ефективни. Отборът на „БСП за България“ в 1-ви МИР е с номер 33 в бюлетината.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Обс -
    Докато Томчо беше кмет Пандев дерибействаше в Общината и е част от тази клика довела града до това незавидно положение и сега иска да бъде подкрепен е няма как
  2. Джумаец -
    Какво БСП какви пет лева видяхме с Томов докараха града до фалит сега с Радев държавата до колапс а не ми се мисли какво ще стане ако някой от тези хубавци на снимката докопа малко власт.Голям потрес
  3. Перо -
    Само ГЕРБ поне при тях нямаше такова неадекватно управление като сега
  4. Томо -
    Не разбрахте ли че докато това корумпирано и алкохолизирано дебело момче Панде е в листите хората няма да гласуват за вас

Избрано