Прогнозират слаб сняг и слънчеви часове

Сподели във Facebook

Дневните температури ще бъдат между 1 и 5 градуса. Валежите днес ще са незначителни, а вятърът по-слаб. Температурите обаче ще се понижат.

Ще духа до умерен северозападен вятър, който след обяд ще започне да се ориентира от север-североизток и да се усилва и с него ще нахлува студен въздух. Максималните температури ще са между 4° и 7°.

Над планините облачността ще е променлива, по-често значителна. През деня само на отделни места ще превали слаб сняг, но вечерта в Централна и Източна Стара планина ще има по-значителни снеговалежи.

Ще духа умерен, по високите и открити части и временно силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 4°, на 2000 метра – около минус 10°.

В събота съществена промяна на времето не се очаква. Ще бъде предимно слънчево и сутрешните температури ще паднат на места до около минус 10 градуса.

През деня температурите ще бъдат между 0 и 3 градуса. В неделя сутринта също се очакват доста ниски температури – до около минус 10-минус 12 градуса. През деня ще се покачат до около 3-5 градуса. Валежи не се очакват.

От понеделник започва затопляне.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано