Произшествия край Гоце Делчев и Сандански

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Петима са пострали при пътен инцидент в Гоцеделчевско. 48-годишен е навлязъл с автомобил "Додж Нитро" в насрещното движение и ударил "Шкода Рапид". Сблъсъкът станал на пътя към селата Буково и Господинци". Виновният водач е от Краище. Получил е контузия на гръден кош. С наранявания са 63-годишната водачка на ударената кола, която също е с контузия на гръдния кош, 50-годишна пътничка - с кръвоизлив в корема, 45-годишна, която е с натъртване по тялото и 13-годишно момче, също с травми по тялото.

На пътя между Кресна и Сандански "Ситроен Ксара“ с 50-годишна зад волана, се е блъснал в мантинела, а след това автомобилът се преобърнал. Шофьорката, която е от Сандански, е пострадала с разкъсна рана в областта на главата и фрактура на гръден и шиен прешлени. Настанена е за лечение в МБАЛ-Петрич.

На улица "Полковник Дрангов" в Сандански, 27-годишен неправоспособен водач на мотоциклет „Кавазаки“, който не е регистриран по надлежния ред е загубил контрол и е паднал от него. Мотоциклетът е продължил движението си, като е излязъл в ляво от пътното платно, ударил се е в дърво на тротоара и е блъснал, стоящите на тротоара 59-годишна жена и две деца на 6 и 4 години. В резултат на инцидента, жената е получила фрактура на глезена, 6-годишното момиче – контузия на предмишницата и глезена, а 4-годишното е със съмнение за комоцио. След извършен медицински преглед те са освободени за домашно лечение. На водача на мотоциклета е направена проба с техническо средство, която е отчела наличие на 0,71 промила алкохол в издишания от него въздух. Той е задържан в санданската полиция.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано