Произшествия край Гоце Делчев и Симитли

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Моторист е пострадал в Гоцеделчевско. Управлявал "Кавазаки" с висока скорост, съобщиха от полицията. 

В района на село Вълкосел е загубил контрол и е паднал на пътното платно. 40-годишният е от същото село. Получил е с фрактури на крака и ръката и охлузни рани по главата и тялото. По време на движение мотоциклетистът не е бил с поставена предпазна каска.

На главен път Е-79, в района между гр. Благоевград и Симитли, при въведена временна организация на движението, сигнализирана с пътни знаци и пътна маркировка, автомобил „Дачия Дъстър“ с 41-годишен водач от Сандански се е блъснал в пътен знак, ограничителна табела и бетонов разделител, след което се е преобърнал по таван. Водачът на автомобила е пострадал с хематом в областта на главата, а 64-годишен пътник в автомобила – с порезна рана на ръката. На водача е направена проба с техническо средство за употреба на алкохол, която е отрицателна.

В гоцеделчевското село Кочан полицаи са свалили от „Рено Клио“ пиян шофьор. Дрегерът показал, че 63-годишият е карал колата си с 1,60 промила алкохол. Нарушителят е от Кочан. На пътя край Кресна са проверили товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“. Униформените установили, че 21-годишен от петричкото село Михнево, шофира без книжка. Предаден е на прокурор.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано