Произшествия край Гоце Делчев, Сандански, Разлог и Симитли

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

На разклона за гоцеделчевското село Борово са пострадали млада жена с дете. Те пътували в автомобил "Фолксваген". Катастрофата предизвикал с "Форд" 31-годишен от селото.

Ранените веднага били получили лекарска помощ. 34-годишната е с натъртване на гръдния кош. 6-годишно момиченце е с хематом на главата След извършен медицински преглед те са освободени за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни, информираха от поицията в Гоце Делчев.

В петричкото село Първомай "Опел Астра" с 58-годишна водачка от селото е ударила паркиран автомобил „Шкода Рапид“. При инцидента няма пострадали. Нанесени са материални щети.

На главен път Е-79, в района на санданското село Лешница, ВАЗ, управляван от 72-годишен санданчанин, се сблъскал с джип "Сузуки". Пострадали за леко водичите и на двата автомобила.

Между Разлог и Симитли, лек автомобил „Пежо“ с 65-годишен водач от Благоевград на лява крива от пътното платно е излязъл в дясно от пътя, блъснал се е последователно в бордюр и крайпътно дърво, след което се е възпламенил. Водачът е пострадал с нараняване на главата и след оказана медицинска помощ е освободен за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

Автомобил „Рено Меган“ е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е ударил в предната лява част на "БМВ“, който се е завъртял и се е ударил в лек автомобил „Мерцедес. Инцидентът станал на пътя Благоевград-Симитли. С травми на гръдния кош и засегнат черен дроб е пострадал водачът на лекия автомобил „Рено Меган“. Той е транспортиран за лечение в болнично заведение в София.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано