Произшествия в района на Симитли, Сандански и Петрич

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

49-годишен е в болница със счупен таз. Травмите получил след произшествие по време на оран с мотокултиватор, информираха от полицията. Малкият трактор се преобърнал в местността "Шубрака" над симитлийското село Полето. Машината го затиснала, но за късмет имало очевидци, които успели да го извадят навреме и да го транспортират в Спешния център.

В аварийната лента на АМ „Струма“ край село Левуново, полицаите намелири изоставен лек автомобил „Форд Фокус“. Колата претърпяла леко произшествие. Шофьорът я изоставил, вероятно е бил пиян. При проверка в масивите на КАТ установили, че регистрационните табели са от друго превозно средство.

На кръстовите между улиците „Ел тепе“ и „Рокфелер“ в Петрич е станала катастрофа. Автомобил „Фиат Пунто“, управляван от 75-годишен водач от санданското село Враня, не е пропуснал пешеходки и ги блъснал.

Две жени на 73 и 74 години от Петрич пресичали на пешеходна пътека. Едната от пострадалите е получила натъртвания в областта на коляното, а другата е с фрактура на коляното. След извършен медицински преглед те са освободени за домашно лечение. Пробата на водача на автомобила за наличие на алкохол в издишания въздух е отрицателна.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано