Произшествия в Сандански, Благоевград, Гоце Делчев

Сподели във Facebook

Множество катастрофи са регистрирани в област Благоевград. Има пострадали участници в произшествията.

Автомобил Сузуки Гранд Витара" с 34-годишен водач се е блъснал в бетонна стена. Инцидентът е край гоцеделчевското село Мосомище. Водачът, който е от Гърция карал с превишена скорост. Получил е разкъсно-контузна рана на коляното. 38-годишен пътник в джипа е с фрактура на ръката, отворена рана на главата и комоцио. 

В района на кръстовище между улиците „Свобода“ и „Малешевска“ в Сандански, автомобил „Шкода Октавия“ с 34-годишен водач от града не е пропуснал и е блъснал 87-годишна жена, която е пресичала пътното платно на пешеходна пътека. Водачът на автомобила е транспортирал пострадалата до ФСМП-Сандански, където след извършен медицински преглед установено, че е получила фрактура на прешлен и охлузване на коляното и пръста на едната ръка.

В Благоевград, на улица „Георги Андрейчин“, автомобил "Ауди“ с 20-годишен водач от града, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал странично в лек автомобил „Шкода Октавия“, управляван от 30-годишен благоевградчанин. При инцидента няма пострадали хора.

В санданското село Джигурово плоцаите спрели за проверка лек автомобил “УАЗ“ с 37-годишен водач от селото. В хода на проверката е установено, че автомобилът не е регистриран по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано