Произшествия в Сандански, Якоруда и Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Възрастен мъж е пострадал при пресичане на пешеходна пътека в Сандански.

На кръстовище между улиците "Рила" и "Стефан Стамболов", автомобил „Опел Зафира“, управляван от 49-годишен водач, блъснал дядото. Шофьорът е от село Игалище. Той карал  превишена скорост и не видял 81-годишния санданчанин. Той е е получил хематом в областта на лявата орбита на окото. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на шофьора е отрицателна.

В района на местността "Четирлъко" край Якоруда е пострадал моторист. 24-годишният карал "Хонда", но не притежавал свидетелство за правоспособност.

На опасен завой загубил контрол над мотора и паднал на пътя. Получил е контузии на главата, рамото и гръдния кош. Зад него пътувал и друг мъж от Якоруда. Той е с разкъсно-контузна рана на главата, контузия и охлузване на дясната предмишница и контузия на дясната глезенна става.

На кръстовище между улиците "Александър Стамболийски" и "Христо Силянов“ в Благоевград, 34-годишна водачка на мотоциклет „БМВ“, след като е употребила рязко спирачки за да избегне удар с намиращ се пред мотоциклета лек автомобил е паднала на пътното платно. Пострадалата е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград с фрактура на глезена.

В квартал „Еленово“ в Благоевград, 53-годишен е задържан пиян зад волана. Благоевградчанинът карал "Мерцедес" с 1,38 промила алкохол в издишания въздух.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано