Произшествия в Якоруда, Петрич и Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Младеж е пострадал с мотоциклет "Априлия". 18-годишният е неправоспособен, а моторът бил бе регистрационни табели, съобщиха от полицията. Карал с превишена скорост и паднал на пътя между Якоруда и местността "Трещеник". Получил е охлузни рани по тялото. Направените му проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни.

В Благоевград е наранено 2-годишно момче. На улица "Търново" го блъснал автомобил „Деу Нексия“. Зад волана бил 39-годишен благоевградчанин. Водачът, чието име не се съобщава официално от полицията, е транспортирал детето до ЦСМП- Благоевград, където е установено, че то е пострадало с разкъсно-контузна рана на горната част на лявото ходило. Сезирана е прокуратурата.

На кръстовище между улиците "Симеон Радев“ и  „Калина“ в Благоевград лек автомобил „Фолксваген Венто“, управляван от 70-годишен водач, завивайки на дясно е блъснал със задната си част 70-годишна пешеходка от града, която е пресичала пътното платно по пешеходна пътека. Жената е пострадала с фрактура на раменната става и е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград без опасност за живота.

Между Благоевград и село Бистрица, е пострадала 62-годишна благоевградчанка. Тя пътувала в автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от благоевградчанин на 60 години. На десен завой колата е излязла от пътното платно и се преобърнала странично. С фрактура на прешлен е пострадала пътничката.

В Петрич също е пострадал мотоциклетист. Той е на 17 години. На кръстовище между улиците „България“ и „Цар Симеон“ неправоспособният е паднал от мотор "Кимко“ е паднал на пътното платно, резултат на което е пострадал с охлузни рани на двата крака и ръката. Направената му проба с техническо средство за употреба на алкохол е отрицателна.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано