Протестно шествие в Благоевград

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Людмила Костадинова, която бе задържана и призна вина за счупената витрина на Македонския клуб в Благоевград, инициира протестно шествие.

Тя призова съгражданите си да излязат и да извият глас срещу антибългарската политика и защита сигурността на македонските българи. Митинг-шествието е насрочено за 26 февруари от 12.00 часа. Недоволните ще тръгнат от паркинга при железопътната гара в Благоевград. Ще преминат през булевард "Св. Св. Кирил и Методий". Има спирка за скандиране през сградата на МОЛ-а и след това пред паметника на Гоце Делчев на площад "Македония".

"Да покажем, че истинският българин никога не се предава! Той не изоставя своите", пубикува в социалните мрежи Людмила Костадинова, която беше два пъти кандидат за кмет на Благоевград.

Припомняме, че в началото на месеца Костадинова бе задържана за денонощие в благоевградската полиция. Там призна, че е дала инициативата за чупене стъклата на Македонския клуб с камъни. На 4 февруари акцията се задействала в съучастие с общинските служители от "Озеленяване" Станислав Илиев и Николай Илиев. До дело не се стигна заради направеното признание.

Веднага след излизането й от полицията последва изявление, не е извършила вандалски акт, а е изразила възмущение и недоволств от случилото се на 4 февруари на българо-македонската граница, свързано с годишнина на Гоце Делчев, когато според нея - държавата ни е била унижена. "Огромно благодаря на хората от Благоевград и близките села, на фен клубовете на „Пирин“ и „Миньор"- Перник за оказаната подкрепа. За това, че само за 1 час успяха да съберат сумата необходима за възстановяването на счупеното стъкло на така наречения „македонски културен клуб“. Още по-важно е, че успяхме да покажем, на когото трябва, способността си да бъдем единни в силата, куража и любовта си към майка България. Благодаря ви БЪЛГАРИ", публикува във фейсбук Людмила Костадинова, която е съпартийка на Александър Томов.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано