Деца с пукнати ребра, заплахи и обиждани съдии на турнир в Петрич

Сподели във Facebook
Снимка Фейсбук Снимка: Фейсбук

Скандал се разрази по време на провеждащия се в Петрич футболен турнир. Обвиниха в безпардонно отношение към децата играчи организатора Веселин Мишев.

ФК "Спорт Вилаж" от Сандански прекрати участие в "Петрич къп", публикуваха собствениците на клуба.

"Причината е арогантното отношение на съорганизатора Веселин Мишев. Бившият рефер си позволи обидно отношение и към отбори, деца и дори към съдиите на мачовете от турнира. Не може Мишев да прекрати мач за няколко минути, да влезе на терена и да заяви на рефера: Аз съм те довел тук да изкараш 5 лева и ще свириш,както аз ти кажа", коментираха от санданския клуб.

"Всичко това става на мача между ФК "Спорт Вилаж" и ФК Възраждане при резултат 2:0 за санданчани. Недопустимо е, треньорът на столичния отбор Йордан Димитров, да призовава децата си "да убиват". Минути по-късно след каратистка интервенция едно от нашите деца да е със съмнения за пукнати ребра. Не може при турнир с 5 отбора , програмата да е написана с химикал на хвърчащ лист и да ни се даде така", възмутени са от "Спорт Вилаж".

"заради всички тези събития ФК "Спорт Вилаж" Сандански напуска турнира в Петрич и никога повече няма да участва в турнири организирани от Веселин Мишев. ФК "Спорт Вилаж" Сандански запазва най-топли и приятелски отношения с ръководството на ОФК Беласица Петрич и винаги ще се отзове на покана, но организирана от тях или Община Петрич, не и от въпросният господин Мишев, завиха санданските ръководители на клуба.

.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано