Пътни инциденти край Якоруда и Драгичево

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Временно движението по второкласния път Якоруда - Юндола е блокиран за движение на всички видове автомобили. Движението се осъществява двупосочно в една лента. В района на село Черна Места се е преобърнал частично тежкотоварен камион, съобщиха от АПИ. Водачите да шофират с повишено внимание и съобразена скорост, съветват от пътната агенция.

Катастрофа е блокирала временно главен път Е-79. Две коли са се сблъскали в отсечката Перник-София. Произшествието е край Драгичево. Не се съобщава за тежко пострадали участници в инцидента.

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Асие Шахин -
    Мафията в Якоруда си има послушно и глупаво стадо, което ги избира. Те крадат от вас, а вие им вярвате. Стадото си заслужава съдбата. Те ви лъжат , а вие мълчите...глупаци... Това ли е елита на Якоруда, срам и позор от тези управници и съветници..те закопаха града...ДПС ще им бие шута само след 2 месеца...ще се освободим от тези паразити Беди, Карафеиз, Сабиха, Айша Х.,Куцузо, Кавалов, Хърльови,Пачка, Джама, цялата община ще има пълна подмяна на всички нива есен .ПЕРКОВИТЕ БРАТЯ СА ЗА БОБОВ ДОЛ

Избрано