Пътни инциденти в Пиринско

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Четирима са пострадали по време на пътни инциденти. Задържан е и водач без книжка, обобщиха от полицията.

На булевард "Свети Димитър Солунски" в Благоевград са свалили от мотоциклет "Пиаджо" 47-годишен. При проверката станало ясно, че благоевградчанинът не притежава свидетелств за управление на мотор. Предаден е на прокурор.

В столичния институт "Порогов" са закарали 51-годишен водач от Благоевград. Той е пострадал тежко при катастрофа в Симитлийско. както подробно информираме, Костадин К. управлявал АТВ. На разклона към симитлийското село Долно Осеново се ударил в "Мерцедес". Водачът на автомобила е 32-годишен от гоцеделчевското село Корница. Живеещият в Благоевград банскалия Костадин е с опасност за живота.

На пътя между гоцеделчевските села Боголин и Вълкосел е станало произшествие с моторист. 35-годишен неправоспособен водач на „Хонда Дилан“, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, е загубил контрол над мотоциклета, излязъл е извън пътното платно и е паднал. Водачът е пострадал с фрактура на двете кости на предмишницата и контузни рани в областта на главата. Настанен е за лечение в МБАЛ – Гоце Делчев.

В Банско леко са пострадали две момчета. Непълнолетен е карал велосипед „Реймон“ по улица „Захари Стоянов“. Не се е съобразил с пътен знак Б 2 / Стоп/ и отнемайки предимството на лек автомобил „Тойота“ се е блъснал странично в дясната му предна част. С охлузни рани в областта на главата и коленете са пострадали водачът на велосипеда и негов малолетен спътник. След извършен медицински преглед двете момчета са освободени за домашно лечение. 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано