Работа за млади висшисти и пари на ученици в Гоце Делчев

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Важни социални проекти са спечелени от общинарите в Гоце Делчев.

Един от тях е за 774 000 лева. Свързан е за задържането на всички ученици в клас, като и децата в предучилищното образование. В рамките на проекта са включени две Основни училища - Първо и Трето, а също така и ДГ "Детелина".

Целта е намаляване на броя на отпадналите от образование деца в училищата и детските градини. Важно е да се повиши качеството на живот и социално-икономическа интеграция на представителите на уязвими групи на територията на община Гоце Делчев, чрез прилагане на интегриран подход и реализация на комплексни мерки за образователно и социално включване. Срокът за изпълнение е до 30 юни 2023 година.

По друг проект на Обкината се дава възможност за започване на работа на млади висшисти. Те кандидатстват за позиции в Общинска администрация. Ще се насочват към  дирекция „Устройство на територията.

Изискванията са да са завършили технически науки, свързани с професионално направление архитектура, строителство и геодезия и други.

За някои от кадрите се допуска и средно образование с четиригодишен курс на обучение и придобита професионална квалификация в областите "Архитектура и строителство" и "Техника".

Кандидатите трябва да притежават професионални знания и умения, необходими за успешното изпълнение на длъжността. Да умеят да работят в екип и с гражданите. Допълнителна квалификация – компютърни умения-работа с MS Exel, MS Word, AutoCAD, MCAD.

Кратко описание на задълженията: изготвяне на технически спецификации, количествени сметки и количествено-стойностни сметки, извършване на инвеститорски контрол на обекти общинска собственост от техническата инфраструктура, сгради за образование, здравеопазване, участие в оценителни комисии по Закона за обществените поръчки, изготвяне на отговори до граждани, съгласуване на инвестиционни проекти на общината с държавните институции.

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано