Радослав Тасков: Не на агресията

Сподели във Facebook
Снимка архив Снимка: архив

Председателят на Общинския съвет в Благоевград Радослав Тасков изригна по повод нарязаното с макетно ножче момиче от садиста Георги Господинов. Той прикани благоевградчани да подкрепят 18-годишната, която е с 400 шева, счупен нос и обръсната глава. Във фейсбук Тасков заяви "Време е всички да кажем "НЕ" на агресията".

"Време е всички да заявим ясно гражданската си позиция и да се противопоставим на беззаконието, насилието и арогантността! Като баща и като човек днес в 18.00 часа и аз ще бъда пред Съдебната палата, за да подкрепя 18-годишното момиче, което стана жертва не само на един насилник, но и на една система, която е крайно време да се промени", написа благоевградският парламентарен шеф, който наесен ще се яви на изборите за местна власт от ВМРО.

Както информирахме в социалните мрежи се организират протестни шествия в защита на момичето. Мирни шествия ще има в 18.00 часа в цялата страна и в Югозапада. Господинов бе арестуван повторно вчера, тъй като в социалните медии въпросът с освобождаването му след престъплението от съда в Стара Загора придоби бунт на недоволство. 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано