Раненият Занев се стабилизира, "орлетата" на 15 място в класацията

Сподели във Facebook

Състоянието на ранения по време на мач между "Пирин" и "Локомотив" в Благоевград Петър Занев се подобрява. Той е с мозъчно сътресение, след като падна вчера на телена на стадион "Христо Ботев". С контузия са още няколко в благоевградския тим, информираха от ръководството.

Петър Занев получи комоцио към финалните минути на срещата, който завърши с нулево равенство. "Пирин" има актив от 9 точки и се нарежда на 15 място във временното класиране.

Първата интересна ситуация в двубоя дойде в седмата минута. Андрей Йорданов се откъсна по лявото крило, след което беше съборен в наказателното поле. “Орлетата” имаха претенции за дузпа, но се оказа, че атакуващият футболист на домакините е бил в положение на засада.

Още в 16-ата минута отборът ни направи принудителна смяна, след като Преслав Йорданов напусна заради контузия в прасеца. На негово място на терена се появи Станислав Костов.

С травма на коляното е вратарят Янко Георгиев. Той бе заменен от Максим Ковальов, който дебютира в Първа лига. Той е бесарабски българин. Справи се отлично като бранител.

В края на първата част “орлетата” направиха пропуск. Станислав Костов бе изведен сам срещу Динко Хоркаш. Опитният стрелец обаче пусна топката покрай вратата.

 

 

Напиши коментар

Коментари

  1. Няма добавени коментари!

Избрано